Tehnologija se razvija strelovitom brzinom, pogotovo mobilni uređaji i uređaji namijenjeni zabavi. Televizor je još uvijek dobrodošao u svaki dom i predstavlja uređaj ispred kojeg se okupljaju prijatelji i obitelj zbog zdušnog navijanja, praćenja serija, ili jednostavno truditi se biti informirani o posljednjim događajima. U domovima obično zauzima centralno mjesto u sobi za okupljanje i odmor. Nakon napornog dana nema ljepšeg osjećaja od praćenja omiljene serije ili filma opušten u naslonjaču ispred TV prijemnika. Toliko o njegovoj važnosti.

Današnji TV prijemnici pojavljuju se vrhunski dizajnirani s naprednim tehnološkim izvedbama.

Najnoviji QLED TV prijemnici nude prekrasan dizajn uz inteligentni ekran koji svakodnevno pruža svojim korisnicima trenutke za pamćenje.

Novi QLED TV prijemnici Samsung omogućuju korisniku da uživa u vrhunskoj kvaliteti slike i zvuka, dolaze s ravnim ili zakrivljenim ekranom u različitim veličinama (Q9F, Q8C, Q8F, Q7F i Q6F).

Quantum dot tehnologija omogućuje uživanje u milijardu boja pa se svaki pokret vidi bistro. QLED TV prijemnici dolaze s HDR-om koji oživljuje sve nijanse slika, bez burn-in efekta.

QLED TV prijemnici Samsung omogućuju prikazivanje jakih boja dugi niz godina bez “dvostrukih slikImage result for Televizori nove tehnologijea” ili burn-in efekta koji se pojavljuju nakon dugo vremena gledanja jednog prizora ili slike, a nastaju kao posljedica gledanja jedne identične slike ili prizora tijekom duljeg razdoblja.

Pojačane su nijanse crne boje tako da korisnici ne moraju paziti na razinu svijetla u sobi jer su svi pokretni bistri i jasni. Dizajneri tvrtke Samsung vodili su računa da se makne sve što bi korisnicima odvlačilo pažnju, tako da je riješen problem kablova, upotreba jednog daljinskog upravljača ili glasovne naredbe omogućuju savršeno uživanje u omiljenom programu.

Postoji samo jedan kabel koji služi za prijenos struje i podataka, prijenos podataka vrši se brzinom svjetlosti uz istovremeni prijenos struje.

Ambient Mode omogućuje korisniku da svoju sobu pretvori u izložbenu galeriju, umjesto gledanja u crni ekran kad televizor nije u funkciji jer ima i mogućnost povezivanja sa unutarnjim uređenjem sobe.