Noa N5

Image result for Noa N5Novi proizvođač Noa osvaja tržište i preuzima korisnike niskom cijenom?

Novi model Noa N5

U Hrvatskoj još uvijek manje poznata marka, s malim udjelom vjernih korisnika. Novi model Noa N5 je po mnogo čemu veliki konkuret velikim mobilnim proizvođačima. Zbog njegove kvalitete, sve veći broj korisnika se odlučuje na isprobavanje ovog uređaja, dok treba napomenuti da ujedno i cijena ima veliki utjecaj na njegov izbor.

Kapaciteti i oprema uređaja:

Uređaj s izdržljivom baterijom, testiranom na izdržljivost od skoro 7 sati. Korisnici ne kriju svoje oduševljenje izdržljivošću baterije uređaja, čijih zadnjih 10% uz konstantno korištenje može izdržati i do sat vremena. Ukoliko obratimo pozornost na cjenovnu razliku, možemo reći da, iako je cijenovno niži, u dobrom je koraku s kvalitetom puno većih cjenovnih konkurenata. Performance uređaja su odlične, dok je sama brzina mobitela zadovoljavajuća u radnim procesima svakodnevnih zahtjeva korisnika. Uređaj koristi Android Nougat softver zajedno s posebnim dodatkom Noa launcher koji se prilagođava svakom korisniku po njihovim željama. Ulaz slušalica je klasični 3,5 milimetarski ulaz, što ne ograničava korisnike na korištenje samo originalnih slušalica ili na dodatni adapter. Same pohvale prikuplja i kvaliteta zvuka uređaja. Jedini nedostatak uređaja je kvaliteta slike, zbog vrlo niske rezolucije i sporije responivnosti.

Kamera:

Dvostruka stražnja, od 13 MP plus 5 MP, kamera olakšava snimanje fotograija u bokeh efektu, a prednja od 16 MP zadivljuje sve korisnike. Nedostatak uređaja je kvaliteta slike stražnje kamere, koja je u uvjetima dnevnog svjetla sasvim solidna, no u noćnim uvjetima slike su prilično mutne, dok zavidna prednja kamera ima odlične ocjene na testiranju.

Jedinstveni izgled Noa N5 mobitela pridobiva brojne korisnike voljne isprobati kvalitetne, a manje poznate marke.

Svojom jedinstvenošću te niskom cijenom ovaj uređaj pruža korisniku zadovoljenje određenih želja i potreba uz vrlo male nedostatke, koji su naravno prihvatljivi baš zbog niske razine cijene u odnosu na sveukupnu kvalitetu samog uređaja Noa N5.