Najbolji uređaji za igrice?

Najbolji mobilni uređaji za igranje mobilnih igrica?

Najboljih 5 mobilnih uređaja za mobilne igrice:

Image result for HTC U11HTC U11:

Kvalitetni i zanimljivi uređaj (HTC U11 ) s osmojezgrenim procesorom i radnom memorijom od 4 GB jedan je od boljih mobilnih uređaja za igranje različitih mobilnih igrica, kao što je (Lucky Nugget) te izvršavanje različitih zahtjeva korisnika. Zaslon od 5,5 inča zaslužan je za kvalitetnu sliku akcija u igricama, a izdržljiva baterija samo pridodaje zadovoljstvu korisnika.

Galaxy S8 plus:

Veličina zaslona od 6,2 inča daje mu veliku prednost pri preglednosti igrica, isto tako i izdržljiva baterija jedan je od prednosti izabora ovog uređaja za svrhe igranja igrica. Nažalost, ovaj model ima slab procesor, za razliku od HTC U11, što je vidljivo i u mnogim igricama.

Apple iPhone 7+:

Prednosti ovog uređaja nisu u mogućnostima specifikacija uređaja, nego u velikom izboru igara – za razliku od drugih uređaja, on svojim korisnicima nudi mnoge premium igre koje nisu dostupne na drugim uređajima, što ujedno privlači mnogi broj korisnika kojima je bitnija sama kvaliteta igara nasuprot kvantiteti i brzini pokretanja istih.

Lenovo P2:

Srednja kategorija uređaja jasno je vidljiva iz specifikacije uređaja: sa slabijom radnom memorijom od 3/4 GB te prosječno velikim zaslonom od 5,5 inča, uređaj nema neku posebnu prednost pri izboru za igranje igrica pored mnoštva drugih, jačih mobilnih uređaja. No, zbog posebne jačine baterije od 5100 mAh, spada u jedne od boljih uređaja za igranje igrica.

AGM A8:

Najveća prednost ovog uređaja je to što se na njemu igrice mogu igrati zbilja svugdje, bez obzira na okolinu u kojoj se koristnik nalazi, zonu ili različite temperature: izdržljivost u različitim uvjetima je njegova najjača karakteristika. Prema svojim specifikacijama nije posebno specijalan uređaj, čak spada u nešto niži rang.

Veliki izbor uređaja različitih proizvođača daje korisnicima mnogobrojne mogućnosti pri odabiru uređaja koji zadovoljava njihove želje i potrebe. Bilo da se radi o veličini zaslona, rezoluciji, kvaliteti slike, jačini procesora ili radne memorije, na korisniku je da sam sebi izabere idealan uređaj.