Huawei P20 Pro

Huawei P20 Pro

Huawei P20 PRO novi je model iz P serije Huawei. Izrađen je kvalitetno, što je i očekivano od flaghsop-a. Ekran ueđaja je izrađen od stakla, a staklo drži aluminijski okvir. Proizvođač je poprilično tajnovit oko dijelova koje koristi za izradu samih uređaja. Samu zaštitu uređaja Huawei P20 Pro neznamo. Kao i okvirni dijelovi uređaja, isto tako je i sve što se nalazi na okviru aluminijsko.

Ekran:

Huawei je poznat po tome da ne štede na kvaliteti materijala od kojih izrađuju zaslone, prema tome ovaj novi model je opremljen 6,1-inčnim zaslonom. Zbog same veličine zaslona kvaliteta slike prikazuje boje u realnim tonovima, s mogućnošću potpuno prirodnog prikaza paleta i svih nijansi boja.

Zvučna reprodukcija:

Kao i Image result for Huawei P20 Pronoviji Appleovi modeli, tako i ovaj Huawei model za izlaz zvuka koristi 3,5 mm ulaz za priključivanje slušalica. Zbog takvog ulaza, jedino originalne slušalice uređaja mogu bez problema reproducirati zvuk. Sve ostale vrste slušalica za priključivanje moraju imati dodatni nastavak, adapter s 3,5 mm ulazom. Zbog tog načina su neki korisnici skeptični oko korištenja uređaja te time proizvođač gubi svoje korisnike.

Sustav i baterija:

Kao i svi noviji uređaji, tako i Huawei opremljuje svoje nove modele novim sustavom Oreo 8.1. Testiranjem baterije rad zaslona izdržao je više od 6 sati intenzivnog korištenja, dok je izdržao 4 sata igranja različitih i zahtjevnih igrica, što bi trebalo biti dovoljno i najzahtjevnijim korisnicima.

Kamera:

Obično je poznato da Huawei ima vrlo napredne sustave kamere, među kojim je Huawei P20 Pro ocjenjen kao najbolji ikad u konkurenciji kamera. Zasjenio je i prethodni najbolji uređaj, Samsung Galaxy S9+. Posebnost ovog uređaja je u tome što je opremljen s 3 kamere.

Sve u svemu, uređaj visoke kvalitete te pruža u potpunosti zadovoljstvo svakom korisniku. Mnoštvo mogućnosti u kojima će svatko pronaći bar nešto za sebe. Uređaj ima sve pohvale testera.